Nick: Wariat
Znajomość tworzenia i edytowania kanałów 0-10: 8
Znajomość regulaminu 0-10: 9
Dlaczego chcesz zostać adminem?: Tak naprawdę to nie chcę zostawać administratorem tylko chciałem podziękować za stworzenie serwera na którym siedzę już ładne 4 lata (prawie 5, oczywiście zliczając wszystkie ip)
. Serwer nigdy mnie nie zawiódł i zawsze mogę znaleźć na nim chętne osoby, które bez żadnego problemu będą chciały zagrać. Celem mojego 'podania' nie jest uzyskanie jakichkolwiek uprawnień lecz chęć nawiązania chociaż cienia znajomości
.

Kilka zdań od siebie: Mam na imię Alan. Pochodzę z pod Poznania a dokładnie z małego miasteczka zwanego Stęszew. Moimi zainteresowaniami są gry, alkohole i zabawy. Lubie sobie też czasem zapalić
. We wrześniu tak naprawdę kończę 20 ale ciii nie nikt nie musi wiedzieć. Jestem satanistą, spokojnie nie zjadam kotów XD. Miałem kiedyś kanał pod 6 przez dobre 3-4 lata. Niestety popsułem komputer i mój kanał przej Rufus i znajduje się on teraz pod 3 (oczywiście przejął go za moją zgodą gdyż nie wiedziałem jak długo będę bez komputera). To chyba wszytko co można o mnie chcieć wiedzieć ale w razie jakichkolwiek pytań albo luźnej rozmowy zapraszam na Trójeczka.

Pozdrawiam Wariat